Szerdán a BVSC ellen javíthat a DVSE

2019. 03. 05. (kedd) 15.45

Szerdán 19 óra 30 perctől a BVSC-Zugló együttesét fogadja a DVSE vízilabdacsapata a középszakasz második fordulójában.

Miroslav Bajin együttese azzal, hogy az alapszakasz utolsó fordulójában nem kis meglepetésre legyőzte a Szolnoki Dózsa csapatát, az előző szezonhoz hasonlóan ismét kvalifikálta magát az OBI felsőházába. Nem volt sok idő az ünneplésre, hiszen egy hét elteltével már meg is kezdődtek a középszakasz küzdelmei, ráadásul a listavezető Ferencváros rögtön az első találkozón visszahúzta a földre a hajdúságiakat. Bár a zöld-fehéreket eddig még csak megszorítani sem tudta senki a bajnokságban, a 15 gólos vereség több, mint kijózanító volt.

-A szerdai meccs egy teljesen más mérkőzés lesz, biztos vagyok benne, hogy a játék képe is másként alakul majd, mint a Fradi ellen. Nagyon harcos mérkőzésre számítok, és remélem, hogy a végkimenetel számunkra kedvező lesz. A BVSC egy olyan stabil középcsapata a mezőnynek, akik bármikor képesek megnehezíteni a nagyok dolgát, és alkalom adtán le is tudják őket győzni. Azt gondolom, hogy mi is elértük most már ezt a szintet, és szeretnénk még előrébb lépni a jövőben. –vélekedett a fővárosban négy gólt szerző Kovács Gábor.

A szerdai ellenfél már jóval közelebb áll játékdudásban a DVSE-hez, hiszen a BVSC a cívisvárosiakhoz hasonlóan három ponttal áll a bajnokságban. A fővárosiak ugyanakkor nagyon stabilak az utóbbi időben, hiszen Egerben és a Honvéd otthonában is pontot tudtak szerezni, míg legutóbb Szolnokon egy végig kiélezett találkozón maradtak csak alul.

-Úgy érzem, hogy játékosállományban nem képviselnek magasabb szintet nálunk, de talán annyi előnyük lehet, hogy összeszokottabbak, mint mi, hiszen évek óta együtt játszanak. Mi már bebizonyítottuk, hogy hazai környezetben mindenkivel képesek vagyunk felvenni a versenyt, remélem ez szerdán sem lesz másként, várom már nagyon az összecsapást. –zárta szavait a csapatkapitány.Cikk nyomtatása