DVSE – utolsó lehetőség

2018. 04. 21. (szombat) 10.45

Vasárnap 18 órától a Debrecen Racionet Honvéd elleni mérkőzésével zárul a 2017/18-as OB I-es vízilabda bajnokság középszakasza.

A cívisvárosi pólósoknak ez lesz az utolsó lehetőség, hogy megszerezzék első győzelmüket a bajnokság ezen szakaszában, mely egyfajta felkészülés is a szerdán kezdődő play-off-ra.

Ezt mondta Komlósi Péter is, aki szerint ezen az összecsapáson nem a tabellán elfoglalt helyeket kell nézni, hanem sokkal inkább a pontvadászat ezután következő részére kell készülni. A debreceni csapat vezetőedzője hozzátette, hogy az elmúlt hetekben új módszerrel készülnek a találkozókra. Az edzések nagyon kemények és intenzívek. Ez az OSC elleni mérkőzésen mutatott játék alapján jó iránynak látszik. A felkészülést ezúttal sérülések, és betegségek sem hátráltatták, így a mieink teljes kerettel készülhetnek a vasárnapi meccsre. Az ellenfélről szólva a tréner a Honvéd különleges védekezését emelte ki, amire megpróbálnak a mieink hatékonyan felkészülni.

A két gárda a középszakasz negyedik fordulójában találkozott legutóbb egymással. Akkor a fővárosiak előbb említett védekezése jól működött, mely végül kilencgólos győzelmet jelentett nekik a Kőér utcában.

Vasárnap 18 órától a Zákány utcai Debreceni Sportuszodában a DVSE visszavághat azért a vereségért is, és jó szájízzel búcsúzhat a középszakasz küzdelmeitől.

Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság Középszakasz Felsőház 8. forduló:

Április 22.    18:00 DVSE – Racionet HonvédCikk nyomtatása