Egy hét a rajtig!!!

2018. 03. 20. (kedd) 22.20

Tökéletes rendezés, kiváló hangulat, remek eredmények. Talán így lehetne a legjobban összefoglalni a tavalyi, debreceni Úszó Országos Bajnokság négy napját.

Legjobbjaink szeme előtt akkor már a nyári, budapesti világbajnokság lebegett, ahol végül az éremtáblázat kilencedik helyén zártak a magyarok, kilenc éremmel, közte két arannyal.  A Cívisvárosban is nagyot úszó juniorjaink szereplése pedig minden várakozást felülmúlt az augusztusi indianapolisi vb-n, hiszen az öt arany-, nyolc ezüst-, és három bronzérem önmagáért beszél.

A fentiek tudatában örömteli, hogy 2017 után ismét a Debreceni Sportuszodában dőlnek el a bajnoki címek, és nem túlzás kijelenteni, hogy a nyári, glasgow-i Európa-bajnokság előtt egy minden szempontból izgalmas verseny elé nézünk. Húsvét előtt kiderül, hogy mennyit fejlődtek egy év alatt a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola ifjú tehetségei, de arra is választ kapunk, hogy milyen formában vannak legjobbjaink a sportág legfontosabb hazai eseményén. Hány aranyat szerez Hosszú Katinka vagy az örökifjú Cseh László?  Milyen időt úszik a junior világbajnok Késely Ajna, a vb ezüstérmes Milák Kristóf vagy az új közönségkedvenc sprinter Németh Nándor?

Szurkoljon Ön is a helyszínen március 28. és 31. között, legyen újra teltház a Debreceni Sportuszodában!

A belépők a Debreceni Sport Hotel***-ben, illetve a http://debrecenisportcentrum.hu/jegyvasarlas rendszerében vásárolhatók meg, vagy versenynapokon a Debreceni Sportuszodában.

Belépőárak:

A délutáni döntőkre: 800 Ft

4 napos bérlet: 2500 Ft

A délelőtti előfutamok ingyenesen látogathatók!

Az Úszó Országos Bajnokság programja alább, pdf. formátumban elérhető.