DVSE-Ferencváros a Sportuszodában

2017. 10. 19. (csütörtök) 21.07

Az olimpiai és világbajnokokkal teletűzdelt FTC csapatát fogadja pénteken 19:30-tól a DVSE együttese az első osztályú vízilabda bajnokság 4. fordulójában.

Újabb nehéz mérkőzés vár a debreceni pólósokra, hiszen az elmúlt szezonhoz képest jelentősen megerősödött fővárosi zöld-fehérek vizitálnak a cívisvárosban. A Varga Dénes, Varga Dániel, Vámos Márton és Manhercz Krisztián által fémjelzett gárda meggyőző teljesítménnyel kezdte az idei pontvadászatot, az újonc szombathelyi AVUS alakulatát 18-5-re, az Újpestet pedig 19-7-re győzték le a nyitányon. Emellett vasárnap címvédőként bejutottak az Euro Kupa negyeddöntőjébe.

A DVSE sajnos nem kezdte ilyen jól a szezont. A BVSC elleni hazai vereség után a Vasas otthonában egy szoros-, míg a Szolnok vendégeként egy sima meccsen maradt alul Komlósi Péter legénysége.

Szőke Szabolcs, a Debrecen játékosa a szolnoki meccshez hasonló kemény találkozóra számít. Elmondta, hogy próbálják a lehető legjobb játékukat nyújtani, és minél szorosabb meccset játszani. A Fradi játékáról szólva Szabolcs kiemelte, hogy egy szoros védekezéssel operáló csapat érkezik pénteken, sok olyan válogatott játékossal, akik a kapu előtt nagyon magabiztosak.

A DVSE jelenleg az ,,A” csoport 7. helyét foglalja el, míg a Ferencváros eggyel kevesebbet játszva is a 4. a tabellán. Cikk nyomtatása